bel ons nu

 

Particulieren

Voor particuliere eigenaren staan we het hele jaar klaar. Om de waardevastheid van uw huis te bewaken met perfect buitenonderhoud. Om ervoor te zorgen dat uw huis schitterend in de verf staat.

Slimme huiseigenaren gaan nooit meer zelf de ladder op. Ze kiezen voor een zorgeloos onderhoudsabonnement. In de winter staan onze vakmensen graag binnen voor u klaar. Of het nu gaat om een enkele kamer of een totale make-over, of we nu de kwast of de roller, of juist de modernste spuittechniek gebruiken… Het wordt in een woord prachtig.

We laten u graag genieten van volop leef- en woongenot. Vier seizoenen lang.

Arno en Leni

Arno en Leni

Heel lang hebben Arno en Leni gewikt en gewogen. Wat gingen ze doen om hun 25-jarig huwelijk afgelopen jaar luister bij te zetten? Ineens wisten ze het.

Het werd geen duur feest en ook geen reis naar een ver land. Het moest iets blijvends worden. Het werd een echte ‘total make-over’ van hun huis in de Apeldoornse wijk Osseveld. Op tv ziet het er makkelijk uit maar hoe pak je zoiets in het echte leven aan?

lees meer

Familie De Vries

Familie De Vries

 

In 2000 sloot de familie De Vries een onderhouds-abonnement van Planbuilding af bij Steven Jansen BV. Het abonnement startte met een 'nulbeurt' waarbij alles in orde werd gemaakt. Daarna volgden regelmatige controles en werd het schilderwerk bijgehouden.

lees meer

De heer en mevrouw Gijsbers

De heer en mevrouw Gijsbers

De eerste afspraak voor een interview kon niet doorgaan omdat meneer na een fikse operatie nog in het ziekenhuis lag. Ondanks de verzekering dat het echt niet nodig was, kregen we een paar dagen later een telefoontje dat meneer toch graag zijn medewerking verleent aan een interview. Als de huishoudster een week later de koffie heeft ingeschonken in de klassieke Engelse kopjes zijn we er helemaal klaar voor.

lees meer