bel ons nu

 

Monumenten

Onderhouds- en schilderwerk aan monumenten is altijd maatwerk. Een goede voorbereiding en overleg met alle betrokken partijen bepalen wat de juiste aanpak is.

Uiteraard beperken we overlast zo veel mogelijk door rekening te houden met alle omstandigheden in en om het monument. Ook in deze fase is de juiste planning en overleg belangrijk.

Na een onderhoudsbeurt staat het monument er weer prachtig bij. Regelmatig onderhoud op de goede manier zorgt ervoor dat het momument een sieraad in zijn omgeving is. 

Groot onderhoud aan rijksmonument Casa Blanca

Groot onderhoud aan rijksmonument Casa Blanca

Ook in de winter gaat het buitenschilderwerk door

Het was liefde op het eerst gezicht. Gerben en Marianne waren meteen verliefd op Casa Blanca aan de Mariannalaan in de Apeldoornse Parken. Samen met hun twee kinderen, Jelle (3) en Roos (2) wonen ze er nu anderhalf jaar. Steven Jansen neemt het buitenschilderwerk van deze schitterende chaletvilla op zich. 

lees meer

Monumentaal schilderwerk | Grote Kerk Apeldoorn 125 jaar

Monumentaal schilderwerk | Grote Kerk Apeldoorn 125 jaar

De Grote Kerk in Apeldoorn bestond op 15 september 125 jaar! Een mooie reden voor Stichting Exploitatie Grote Kerk om dit monument een flinke onderhoudsbeurt te laten geven. Daar ging het team van Steven Jansen bv maar al te graag mee aan de slag.

lees meer