bel ons nu

 

Industrie

Schilderwerk in de industrie is een vak apart. Ieder industrieel gebouw is uniek. Vaak is veiligheid een factor van belang. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje.

We zoeken creatieve oplossingen voor niet alledaags onderhouds- en schilderwerk. Ook voor uw organisatie vinden we oplossingen die werken.

Meestal gaat het dagelijkse werk gewoon door: klanten moeten worden bediend, machines moet blijven draaien.

Wij zorgen ervoor dat uw werkzaamheden zoveel mogelijk door kunnen gaan. Voor, tijdens en na het schilderwerk.

Amerikaanse gigant in Apeldoorn

Amerikaanse gigant in Apeldoorn

Iedere Apeldoorner fietst of rijdt er regelmatig langs: Owens Corning. Toch heeft het grootste deel van Apeldoorn geen idee wat er gebeurt daar achter de hekken aan de Laan van Westenenk. Daar moet verandering in komen vindt inkoper Tanju Aksu. Trots vertelt hij over zijn bedrijf en zijn bijzondere project ‘Pimp Your Plant’.

lees meer

Remeha voor warmte en warmwater-comfort

Remeha voor warmte en warmwater-comfort

Remeha brengt warmte en warmwater-comfort bij de mensen thuis. Een vertrouwd Apeldoorns merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. De Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling vertaalt de nieuwste technologieën naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers. Zo’n 500 medewerkers zijn trots op hun bedrijf dat in 2013 Apeldoorns bedrijf van het jaar werd.

lees meer