bel ons nu

 

Bedrijven

Ieder bedrijfspand is uniek. Ieder bedrijfspand verdient daarom zijn eigen unieke aanpak als het om schilder- en onderhoudswerk gaat. De mogelijkheden in materiaal- en kleurgebruik zijn eindeloos. In een kantoorpand moeten mensen zich vooral op hun gemak voelen en er fijn kunnen werken. In een winkel of restaurant draait het vooral om sfeer en beleving, passend bij uw klanten, passend bij uw doelgroep.

We verdiepen ons graag in uw bedrijf en uw bedrijfsvoering, in uw medewerkers en uw klanten. We adviseren u graag over de beste aanpak.

"Eerst rekenen dan tekenen"

De visie van Eddy van IJzendoorn van MTB architecten

“Eerst rekenen dan tekenen!” is het spontane antwoord van Eddy van IJzendoorn als we hem vragen naar de visie van MTB architecten. Eddy is één van de eigenaren en directieleden van MTB-architecten. Het bekende Apeldoornse architectenbureau bestaat al meer dan 30 jaar en is sinds vorig jaar gevestigd aan de Vosselmanstraat pal tegenover de Centrale Bibliotheek.

lees meer

De visie van Pieter Mulder van Mulder Systems: “De wereld wordt 100 procent elektrisch”

De visie van Pieter Mulder van Mulder Systems: “De wereld wordt 100 procent elektrisch”

“Waarom begin je niet voor je zelf Bart?” vroegen ze in 1925 bij de Joseph Stichting aan gasfitter en elektricien Bart Mulder. Waarom ook niet, dacht Bart en daarmee was de basis gelegd voor het bekende Apeldoornse bedrijf Mulder Systems / Mulder Connect. Nu 93 jaar later legt Pieter Mulder, (derde generatie Mulder, kleinzoon van Bart, zoon van Hans) uit waar we naartoe gaan met elektriciteit.

lees meer

Remco Visser van Visser Vaste Variabele Vakmensen

Remco Visser van Visser Vaste Variabele Vakmensen

Niet te missen dat fraaie bedrijfsgebouw met die megagrote V op de gevel aan de Laan van Het Omniversum. Eenmaal binnen laat ondernemer en directeur Remco Visser van Visser Vaste Variabele Vakmensen ons het stijlvol ingerichte interieur zien en vertelt vol passie over zijn bedrijf.

lees meer

De Smoezer wil een monument in Apeldoorn zijn

Als je vanuit Arnhem Apeldoorn binnenrijdt, dan kun je het karakteristieke, witte pand aan de rechterkant niet missen: restaurant De Smoezer. Onder het genot van een verse cappuccino, spreken we met eigenaar John Hoogervorst. In 1993 startte John vol enthousiasme de nieuwe zaak samen met zijn vrouw Doortje. Nu, 22 jaar later, is hij nog even enthousiast. Vol passie vertelt hij over hun Smoezer, het team en vooral over de gasten van het restaurant.

lees meer