bel ons nu

 

Wie wij zijn

Steven Jansen bv werd in 1980 opgericht door Stef en Leny Jansen. Onder hun bezielde leiding heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een multifunctioneel onderhoudsbedrijf, waar tegenwoordig Steven en broer Richard het gezicht bepalen.

Een gezond bedrijf

Steven jr. en Richard namen in 2005 een gezond bedrijf over van hun ouders. Vol plannen zijn ze: ervoor zorgen dat mensen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen en organisaties ontzorgen bij de uitvoering van hun onderhoudstaak. Verantwoord en duurzaam ondernemen staat daarbij centraal. "Er staat een gezond bedrijf met veel eigen mensen. Mensen met hart voor de zaak. Vakmensen waar we trots op zijn.

Bijzondere klanten

We hebben mooie en bijzondere klanten. Woningcorporaties, bedrijven, overheidsorganisaties, zorginstellingen, particulieren en Verenigingen van Eigenaren. Wij koesteren onze klanten. Of het nu een particuliere woningeigenaar of een woningcorporatie is. Elke klant moet zo goed mogelijk geholpen worden. Meedenken met die klanten bij het vinden van een passende oplossing, dat is onze uitdaging.”

Stapje voor stapje

Oprichters Stef en Leny over het bedrijf dat zij hebben opgebouwd: "Heel ingewikkeld is onze bedrijfsfilosofie nooit geweest, hard werken en goed op de centjes passen. We hebben het bedrijf rustig opgebouwd, stapje voor stapje, met in ons achterhoofd dat we het voor onze jongens deden. Eigenlijk is het een ouderwets bedrijf met een heldere structuur en duidelijke leiding."

 

 

Stage

Het is altijd druk bij Steven Jansen bv. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe stagiair(e)s. Klantgerichte vakmensen die oog hebben voor kwaliteit en veiligheid. Herken jij je hierin? Stuur dan een open sollicitatie naar

lees meer

Vacatures

Het is altijd druk bij Steven Jansen bv. Daarom hebben wij regelmatig plaats voor nieuwe collega’s. Klantgerichte vakmensen die oog hebben voor kwaliteit en veiligheid.

lees meer

Toekomst

Steven jr. en Richard nemen een gezond bedrijf over van hun ouders. Vol plannen zijn ze: ervoor zorgen dat mensen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen en organisaties ontzorgen bij de uitvoering van hun onderhoudstaak. Verantwoord en duurzaam ondernemen staat daarbij centraal.

lees meer

Nu

Vandaag de dag staat er een kerngezond bedrijf met een uitstekende reputatie, een gevarieerd en groeiend klantenbestand en gemotiveerd en vakbekwaam personeel zowel op werkvloer als op de kantoorvloer. Steven Jansen is een dienstverlenend bedrijf dat mensen en organisaties ontzorgt. Wij bieden een op de klant afgestemde oplossing voor schilderwerk en onderhoud. Wij zijn er trots op dat we het totale onderhoud kunnen regelen.

lees meer

Verleden

33 Jaar geleden begon het allemaal in een schuurtje bij het huurhuis van Stef en Leny Jansen: het schildersbedrijf Steven Jansen. 'Hard werken' was het parool in die jaren. Stef schilderde zelf volop mee en Leny verdeelde haar aandacht tussen het kantoorwerk en de opvoeding van drie zoons.

lees meer

Personeel

Personeel is de belangrijkste uitvoerende schakel van ons bedrijf. Opleiding en begeleiding zijn daarom belangrijke uitgangspunten.

Wij leiden jaarlijks een aantal mensen met een beperking op en 'lastige' jongens kunnen bij ons aan de slag onder leiding van een eigen leermeester.

lees meer