bel ons nu

 

Totaalonderhoud

Steven Jansen bv biedt u één loket voor totaalonderhoud. Voor alle onderhoudswerkzaamheden -binnen en buiten- hebben wij eigen vakmensen in huis.

Of het nu gaat om onderhoudswerk door een schilder, dakdekker, timmerman, tegelzetter of een specialist op het gebied van isolatie en beglazing. Steven Jansen bv draagt zorg voor de coördinatie van al deze onderhoudswerkzaamheden. U kunt met al uw onderhoudsvraagstukken terecht bij één loket. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Door de bundeling van deskundigheid, ervaring en capaciteit kan Steven Jansen al uw werkzaamheden in kortere tijd uitvoeren. Dit levert u aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen op, zowel in de opdrachtgevingsfase als in de uitvoeringsfase. Steven Jansen maakt het proces van opname en inspectie, uitvoering en gezamenlijke oplevering volledig transparant.

 

Schilderwerk buiten

Schilderwerk buiten

Of het nu gaat om een restaurant, school, zorginstelling of een woning, vakkundig buitenschilderwerk laat ieder gebouw er picobello uitzien in fraaie op elkaar afgestemde kleuren.

lees meer

Onderhoudsplan

Onderhoudsplan

Met een schilderonderhoudsplan van Planbuilding* heeft u 100% zekerheid dat uw woning goed onderhouden wordt.

lees meer

Schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Niets zo bepalend voor werkplezier en woonplezier als binnenschilderwerk. Het is decoratief en mogelijk in elke denkbare kleurencombinatie.

lees meer

Beglazing

Beglazing

Als iets van invloed is op de kwaliteit van uw werk- en woonklimaat dan is het wel beglazing. De juiste combinatie van beglazing en goede ventilatie zorgt voor optimaal leef-, werk- en woongenot.

De mogelijkheden in glas nemen alleen maar toe, zowel esthetisch als functioneel. Isolerend glas, zonwerend glas, decoratief glas, veiligheidsglas geluidswerend glas, glas in lood. Het aanbod is enorm.

We helpen u graag de juiste keuze te maken en we zorgen voor vakkundige plaatsing volgens alle geldende voorschriften en garanties.

lees meer

Wandafwerking

Wandafwerking

Noem een wandafwerking en wij zijn er in thuis! Een vakkundige wandafwerking werkt alle oneffenheden, bedradingen, leidingen, scheuren en vocht weg. Een glad en strak interieur is het resultaat.

lees meer

Spuitwerk

Spuitwerk

Grote muren en plafonds die snel en strak geschilderd moeten worden? Dan is latex spuitwerk de beste optie.

lees meer

Klein bouwkundig

Klein bouwkundig

Ons bouwkundig team van gespecialiseerde vaklieden - timmermannen, glaszetters en schilders - staat voor u klaar om bouwkundig onderhoud en bouwkundige aanpassingen uit te voeren.

lees meer

In het winterzonnetje

In het winterzonnetje

Met veel plezier zetten we in de Onderhoudend - winter 2016 weer enkele van onze bijzondere klanten in het winterzonnetje. Lees meer over de gastvrijheid van John Hoogervorst van De Smoezer. Over Pluryn, zorgverlener voor mensen met een handicap en complexe zorgvragen. Over De Goede Woning die al 100 jaar een waardevolle bijdrage levert aan sociale volkshuisvesting in Apeldoorn.

lees meer

Waterdichte dakcoating

Na ongeveer twintig jaar kunnen scheuren ontstaan in bitumen daken. Het aanbrengen van waterdichte dakcoating voorkomt lekkageproblenen.

lees meer

Houtrotreparatie en houtvervanging

Houtrotreparatie en houtvervanging

Hout is een geliefd natuurproduct. Het wordt op grote schaal toegepast. Hout staat aan veel invloeden bloot en daarom vraagt het om periodieke verzorging en onderhoud.

lees meer

XXL-wandbekleding

XXL-wandbekleding

Snel een fantastische blikvanger in kamer of kantoor, in winkel of wachtkamer?

lees meer

Nanotechniek

Nanotechniek

Zonder te schilderen toch de kleur van alle metalen delen aan uw pand (ramen, deuren en kozijnen) weer helemaal ophalen? Het kan met nanotechniek.

lees meer

Folie

Folie is een duurzaam alternatief voor onderhoudsschilderwerk. Toepasbaar op aluminium en kunststof kozijnen. Niet te onderscheiden van traditioneel schilderwerk. In iedere kleurstelling mogelijk.

lees meer

EcoClear isolatieglas

Met EcoClear® isolatieglas bent u verzekerd van optimaal rendement. En het hele jaar door ook van optimaal wooncomfort. Zo werkt het:

lees meer