bel ons nu

 

Zekerheden en garantie

Steven Jansen bv voldoet aan de geldende normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarnaast werken wij vanuit een principe waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat.

Steven Jansen bv is gecertificeerd of erkend door de volgende instanties:

VGO

Het VGO-keurmerk geeft zekerheid dat Steven Jansen bv en stabiele en deskundige onderhoudspartner is. Ons bedrijf is qua kennis en organisatorisch in staat om voor langere termijn beheersbaar en betaalbaar vastgoedonderhoud te garanderen. Waarbij een optimale balans tussen kwaliteit en kosten het uitgangspunt is.

VGO-keurmerk Steven Jansen bv 

FSC®-COC certificering

COC-certificering houdt in dat alle bedrijven in de handelsketen, van zagerij tot eindfabrikant, werken met hout en houtproducten afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Op verzoek kan Steven Jansen bv FSC hout gebruiken.

Steven Jansen bv FSC certificaat

OnderhoudNL garantie

OnderhoudNL is de grootste vereniging in het (totaal-)gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. Aan de OnderhoudNL garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken. De regeling biedt een garantie van kwaliteit van het opgeleverde werk en de service.
Steven Jansen bv AF Erkenningscertificaat

VCA** certificering

VCA** staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om de veiligheid te verhogen en het aantal werkongevallen te verminderen. Het is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.
Steven Jansen bv VCA certificaat

ISO 9001 certificering

Bedrijven die voldoen aan de normen van ISO 9001, garanderen dat er wordt gewerkt vanuit een duidelijke missie en dat er een kwaliteitsbeleid is opgesteld. Op invulling te geven aan de kwaliteitseisen, worden regelmatig tussentijdse metingen verricht.
Steven Jansen bv ISO 9001