bel ons nu

 

Resultaatgericht werken

Steven Jansen biedt haar opdrachtgevers resultaatgericht vastgoedonderhoud. Effectief, efficiënt en duurzaam. Samen stellen we onderhoudsscenario’s vast. We maken afspraken over werkwijze, inhoud en kwaliteit van het onderhoud. Deze samenwerking met u leggen we vast in een prestatieovereenkomst. Daarmee gaan we een resultaatverplichting aan.

Onze resultaatgerichte aanpak biedt u veel voordelen:

  • De kwaliteit van het werk is voor een langere periode gegarandeerd, conform de afgesproken eisen.
  • U weet exact wat de kosten zijn voor beheer en onderhoud aan uw vastgoed voor een langere periode.
  • U beperkt risico’s en voorkomt onaangename financiële verrassingen.
  • Het levert u aanzienlijke kostenbesparingen op.

Kortom, onze resultaatgerichte werkwijze biedt u betere resultaten tegen lagere integrale beheerskosten.

Aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij Planbuilding, OnderhoudNL en VVE belang. Dit betekent dat wij werken volgens de normen die door deze organisaties zijn opgesteld.

lees meer

Zekerheden en garantie

Zekerheden en garantie

Steven Jansen bv voldoet aan de geldende normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarnaast werken wij vanuit een principe waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat.

lees meer

Totaalonderhoud

Totaalonderhoud

Steven Jansen bv biedt u één loket voor totaalonderhoud. Voor alle onderhoudswerkzaamheden -binnen en buiten- hebben wij eigen vakmensen in huis. 

lees meer

Onderhoud

Onderhoud

Wat doet u als u op reis gaat naar een onbekend land? Waarschijnlijk werpt u van tevoren een blik op de landkaart om onbezorgd op pad te gaan. Bij planmatig duurzaam onderhoud is het niet anders; u wilt de 'reis' van tevoren kunnen overzien. Met een onderhoudschema van Planbuilding heeft u 100% zekerheid dat uw woning goed onderhouden wordt.

lees meer